Skip to content

Je bent op zoek naar een goede tuinarchitect in Utrecht?

tuinarchitect in Utrecht

Voor veel mensen is het belangrijk dat hun tuin aansluit bij hun huis, en dat het een gezellige en groene plek is waar ze helemaal tot rust kunnen komen. Als je zelf geen kaas hebt gegeten van tuinarchitectuur dan zou je voor het ontwerp van zowel je voor- als achtertuin kunnen aankloppen bij Veenboer Tuinarchitectuur. Dit is het bedrijf van Lars Veenboer, tuinarchitect uit Utrecht. Met zijn bedrijf richt hij zich op mensen die graag hun tuin een make-over willen geven, of dat nu groot of klein is, en daarbij werkt hij op een hele persoonlijke manier. Iedereen heeft namelijk een andere stijl en smaak. De ene persoon vindt een Marokkaanse lounge met heel veel poespas namelijk heel mooi, en de ander houdt juist van een hele strakke en geometrische tuin. Deze tuinarchitect uit Utrecht zal je helpen jouw wensen om te zetten in een mooi plan, inclusief plattegrond en lijst van planten die passen bij de beoogde sfeer. Uiteraard houdt Lars ook rekening met de grootte en hoogte van al dat groen, want om een gebalanceerd tuinontwerp te maken moet je een beetje spelen met diverse hoogtes. Hogere planten staan daarom vaak achterin en daarvóór plaats je groen dat in verhouding wat lager groeit.

Samen met een tuinarchitect in Utrecht je tuin schetsen

Als jij het ook lastig vindt om een mooie indeling voor je tuin te verzinnen en je wilt daar graag wat hulp bij, dan kun je deze tuinarchitect uit Utrecht inschakelen. Samen met Lars ga je dan een lijstje maken van zaken die voor jou/jullie belangrijk zijn, en aan de slag met schetsen. Door veel te overleggen en zelf goed aan te geven wat je mooi vindt (en wat niet!) komt er uiteindelijk een ontwerp uit rollen wat helemaal bij jullie past. Dit ontwerp houdt zelfs rekening met de ligging van de tuin, zowel ten opzichte van de zon als ten opzichte van jouw/jullie woning.

Een goed tuinontwerp maken is moeilijker dan het lijkt

Doordat je met zoveel verschillende dingen rekening moet houden bij het maken van een tuinontwerp, is het echt nog lastiger dan het lijkt om een gebalanceerd geheel te creëren. Niet voor niets schakelen zoveel mensen daarvoor een professional in, zoals Lars Veenboer uit Utrecht. Met zijn tuinarchitectuur bedrijf weet hij precies hoe hij jouw tuin omtovert tot een paradijsje, of je nu van strak en geometrisch houdt of van een knusse tuin met veel gezellige hoekjes en een bont geheel aan bloemen. Wat je smaak ook is, Lars vertaalt deze naar een gebalanceerd ontwerp, dat past bij zowel de ligging van de tuin als jou smaak, en zorgt ervoor dat er in elk seizoen iets bloeit. Want ook dat is het fijne aan een tuinarchitect. Deze zorgt ervoor dat de gekozen planten elkaar qua groeiseizoen afwisselen en je dus altijd een groene tuin hebt, handig!

Published inBouw

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *