Skip to content

Wat zijn islam producten?

islam-3

De DCIB distributie Centrale biedt islam producten aan, maar wat houdt dit precies is? Dit betekent dat je via een website de mogelijkheid hebt om verschillende producten aan te schaffen, die verbonden zijn aan je geloof. De DCIB heeft deze producten in verschillende categorieën ingedeeld. Denk bijvoorbeeld aan de categorie literatuur, waar verschillende boeken in worden aangeboden. Naast het kopen van de Koran is het ook mogelijk om boeken voor kinderen te kopen of informatie op te doen over een specifiek onderdeel van het geloof. Naast literatuur heb je als klant de mogelijkheid om gebedskleding te bestellen. Verder is het mogelijk om dingen als etenswaren of parfum te kopen. Voor de educatie van kinderen is het naast boeken mogelijk om spellen te bestellen die kinderen op spelende wijs met de Islam kennis laten maken. Tot slot is het ook nog mogelijk om wenskaarten en decoratie voor in het huis te bestellen. Om te kunnen zien welke Islam producten er nog meer worden aangeboden, kan je het beste op de website van de distributie centrale kijken.

 

Wat is de islam?

De islam is een religie die behoort tot één van de vijf wereldgodsdiensten. De islam is monotheïstisch, wat inhoudt dat je in het bestaan van één God gelooft. Het woord ‘islam’ betekent letterlijk ‘overgave aan God’ of ‘onderwerping’. Aanhangers van de islam, beter bekend als moslims, volgen de regels die staan opgesteld in hun heilige boek; de Koran. In dit boek staat de informatie die de profeet Mohammed via aartsengel Gabriël heeft ontvangen. Verder bestaan er enkele stromingen binnen de islam, waaronder het soennisme, sjiisme, soefisme, koranisme en khawarij. Elk van deze stromingen legt de focus op een net iets ander onderdeel van de islam. Net als andere religies zijn er bij de islam enkele producten die in zowat elk huishouden van een moslim te vinden zijn. Zulke islam producten zijn te bestellen via de DCIB distributie Centrale.

 

Bestellen van islam producten

Het bestellen van islam producten gaat enorm eenvoudig via de distributie centrale. De website werkt net als elke andere online webwinkel: je klikt een product aan en plaatst het in je mandje. Achteraf heb je de mogelijkheid om je producten te bekijken om er zeker van te zijn dat je de juiste islam producten aanschaft. Betalen gaat ook heel makkelijk via online bankieren. Heb je nog vragen over islam producten? Stel deze dan aan de DCIB distributie Centrale via de telefoon of stuur een e-mail. Wanneer je uiteindelijk je bestelling hebt geplaatst hoef je maar een paar dagen te wachten voordat je kan genieten van jouw aankoop!

Published inGeloof

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *