Skip to content

Waarom een telefoonhoesje een goed matching accessoire is

Telefoonhoesje

Telefoonhoesjes heb je tegenwoordig in alle kleuren en uitvoeringen die je je kan bedenken. Het leuke hieraan is dat je deze perfect kan combineren met je favoriete outfit. Of je nou kiest voor een neutrale kleur of voor een bijpassende kleur die geweldig matcht met je outfit. Je kan er alle kanten mee op. En dan niet te vergeten dat telefoonhoesjes vele extra voordelen bieden. Telefoonhoesjes online bestellen kan tegenwoordig makkelijk.

De voordelen van telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes zorgen ervoor dat je telefoon goed beschermt wordt tegen schade. Door het gebruik van een hoesje voorkom je valschade en stootschade. Ook in je tas beschermt het tegen krassen van je sleutels. Je wilt natuurlijk niet dat je nieuwe telefoon een barst in zijn scherm krijgt of dat de cover breekt. Voor je het weet ben je je telefoon wekenlang kwijt voor reparatie. Er bestaan vele verschillende covers, afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen voor rubber of leer. Varianten waarin hoesjes komen zijn een bookcase, flipcase of backcover. Een bookcase en flipcase biedt bescherming voor zowel de voor als de achterzijde van je telefoon. Een backcover biedt alleen bescherming aan de achterkant. Het is bij elk hoesje altijd aan te raden om een screenprotector te gebruiken.

Een matchend telefoonhoesje met je outfit

Het leuke van al deze hoesjes die tegenwoordig te koop zijn dat je kan kiezen voor een rubberen of lederen hoesje in je favoriete kleuren. Deze zijn goed te combineren met de keuze van je kleding. Of je nou kiest voor een fancy outfit of een alledaagse outfit. Je kan er alle kanten mee op. Er zijn ook hoesjes beschikbaar die een neutrale kleur hebben, waardoor je het uiterlijk van je telefoon goed blijft zien. Sommige telefoons hebben van zichzelf al een mooi design. Hoesjes kan je tegenwoordig laten personaliseren met bijvoorbeeld je initialen of een afbeelding die je erg aanspreekt.

Kleuren matchen van je telefoonhoesje met je outfit

Het is altijd een goed idee om je telefoonhoesje als een kleding accessoire te gebruiken. Als je liever kiest om kleuren te matchen dan zijn enkele goede kleur combinaties de volgende:

  • Blauw gaat goed samen met oranje, paars en groen. Let er wel op dat de kleuren niet te fel zijn.
  • Rood is een goede combinatie met paars, groen en oranje.
  • Geel past goed bij groen en oranje. En paars is als accessoire hierbij helemaal perfect. Ook goudtinten zijn goed te combineren met geel.
  • Groen is bijna met elke kleur te combineren, maar met name zachte tinten zoals roze passen hier goed bij.
  • Oranje is een prima combinatie met bruin.

Andere opties die bij bijna elke outfit passen zijn wit en zwart. Let bij wit wel op dat je geen verschillende tinten wit gebruikt. Dit zorgt voor rare kleurcombinaties. Roomwit met helder wit past niet bij elkaar. Zwart of grijs is te combineren met elke outfit en hiermee hoef je je dan ook geen zorgen te maken over de kleurcombinaties en zit je altijd goed!

Published indesign

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *